Bunyols de plàtan

Ingredients

*225 grams de farina

*22 grams de  sucre  (2 cullerades soperes)

*10 grams de llevadura

*1 cullerada de sucre vainillat

*un pessic de sal

*2 ous

*150 grams de llet  (150 ml)

*15 gram d’oli d’oliva  (3 cullerades soperes)

*3 plàtans

*Oli de girasol per a fregir i sucre per rebossar

Preparació:

– Mesclar tots els  ingredients secs

-Batir els ous  i mesclar en la llet i l’oli

-Mesclar los ingredients secs en tots los líquids

-Picar los plàtans i mesclar-los en la massa

-Acalentar l’oli per a fregir.Ha d’ estar calent, però no molt.En una cullera sopera posar les porcions de la massa a l’oli. Fregir fins que  estiguin daurats.Treure’ls de l’oli i rebossar-los en sucre.

 

Anuncis

Quant a pauilia
Som pare i filla, 2 ampostins vivint a l'exili, un Valls i l'altra a Mallorca. Molt lluny però molt units

6 Responses to Bunyols de plàtan

  1. glutoniana says:

    Me pareix genial la recepta! Jo sempre faig coses amb plàtan. Però tinc una queixa! On està la foto??? jaaja. Me la guardo 🙂

  2. Montse says:

    Mmm… has de saber que m’has fet comprar plàtans, això fa molt bona pinta i s’ha de provar! 😀

  3. samox says:

    vaja una tropa de llépols!!

  4. Montse says:

    Ja els he fet i són boníssims!!! Ep, i a més a més me n’han demanat la recepta: quan la passi, ja diré que és teva, eh! 😉

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: